Schepen Pascale Baert kreeg twee weken geleden de eer de vlam te ontsteken, samen met Bart Snauwaert en Leen van Hee. Tegelijk werden ook twee concerten aangekondigd, maar die worden nu geschrapt.
Volledig scherm
Schepen Pascale Baert kreeg twee weken geleden de eer de vlam te ontsteken, samen met Bart Snauwaert en Leen van Hee. Tegelijk werden ook twee concerten aangekondigd, maar die worden nu geschrapt. © Sam Vanacker

Pro Musica² annuleert Koorconcerten World Choir Games

TieltPro Musica², het koor van de Tieltse cultuurvereniging vtbKultuur, annuleert de twee koorconcerten die gepland waren naar aanleiding van de World Choir Games. De nieuwe coronadreiging is de boosdoener. 

  1. Dokter Knuffel brengt vrolijkheid op afdeling pediatrie van AZ Delta: “Via Het Clownshuis is er ook thuiszorg voorzien voor langdurig zieke kinderen”
    PREMIUM
    Roeselare

    Dokter Knuffel brengt vrolijk­heid op afdeling pediatrie van AZ Delta: “Via Het Clownshuis is er ook thuiszorg voorzien voor langdurig zieke kinderen”

    AZ Delta heeft er dankzij Kloen, de Roeselaarse vzw die zich inzet voor de glimlach op het gezicht van de zieke kinderen, een heel bijzondere dokter bij. Voortaan gaat Dokter Knuffel éénmaal per maand op ronde op de afdeling pediatrie om zich te bekommeren om de knuffeldieren van de patiëntjes en hen van heel wat leuke momentjes te voorzien. In samenspraak met Het Clownshuis kan de dokter zelfs bijzondere thuiszorg voorschrijven: van bezoekjes aan huis tot in de klas van het langdurig thuisverblijvend zieke kind.