Schepen Pascale Baert kreeg twee weken geleden de eer de vlam te ontsteken, samen met Bart Snauwaert en Leen van Hee. Tegelijk werden ook twee concerten aangekondigd, maar die worden nu geschrapt.
Volledig scherm
Schepen Pascale Baert kreeg twee weken geleden de eer de vlam te ontsteken, samen met Bart Snauwaert en Leen van Hee. Tegelijk werden ook twee concerten aangekondigd, maar die worden nu geschrapt. © Sam Vanacker

Pro Musica² annuleert Koorconcerten World Choir Games

TieltPro Musica², het koor van de Tieltse cultuurvereniging vtbKultuur, annuleert de twee koorconcerten die gepland waren naar aanleiding van de World Choir Games. De nieuwe coronadreiging is de boosdoener. 

  1. Carnavalsstoet en prinsenverkiezing in Zwevezele opnieuw geschrapt: “Met carnaval draait alles om mensen samen brengen”
    Zwevezele

    Carnavals­stoet en prinsenver­kie­zing in Zwevezele opnieuw geschrapt: “Met carnaval draait alles om mensen samen brengen”

    De Orde van de Bolhoed, die instaat voor het grootste carnavalsfeest in de Mandelstreek, heeft besloten zowel de prinsenverkiezing als de carnavalsstoet in Zwevezele te schrappen. Al betekent dat niet dat er op 27 februari 2022 niets te beleven zal vallen in het dorp. “Eind januari gaan we evalueren en indien nodig kunnen we snel schakelen”, zegt Geert Styl van de Orde. “We hopen dit keer toch ten minste iets van feest te kunnen bieden.”