De Poekebeek wordt straks verder verbreed.
Volledig scherm
De Poekebeek wordt straks verder verbreed. © Sam Vanacker

Poekebeek wordt verbreed

In het kader van de heraanleg van de Ringlaan gaat Aquafin straks de Poekebeek breder maken. Er komt ook een nieuw  bufferbekken aan broeierij Vervaeke-Belavi.

0 reacties

 1. Winterpop-up Hay mag na zes maanden overleven op take-away eindelijk gasten ontvangen: “We hebben er Hay Tasty Hotspot van gemaakt. Seizoenen vermelden doen we niet meer”
  PREMIUM
  Pittem/Tielt

  Winterpop-up Hay mag na zes maanden overleven op take-away eindelijk gasten ontvangen: “We hebben er Hay Tasty Hotspot van gemaakt. Seizoenen vermelden doen we niet meer”

  Het heeft zes maanden engelengeduld gevraagd, maar pop-upbar Hay, die eind oktober al helemaal klaar was om de eerste gasten te ontvangen, mag zaterdag eindelijk openen. Initiatiefnemers Gilles Pauwels, Dennis Desmet en Lorenzo Levecq lieten de moed niet zakken. Al geven ze ook toe dat ze het moeilijk hadden. “Het was een kwestie van overleven. Maar ons geduld heeft geloond. Eindelijk kunnen we vol gas geven.” Al het nieuws over de (her)opening van terrassen in de Mandelstreek kan je hier lezen.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”