RV
Volledig scherm
© RV

Plankgas Jongerenfestival aan vijfde editie toe

TieltTheater Malpertuis, Cultuurcentrum Gildhof en de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord slaan op 11 en 12 februari al voor de vijfde keer de handen in elkaar voor een weekend vol theater voor en door jongeren. Onder de vleugels van ‘Plankgas’ worden in Theater Malpertuis opnieuw enkele producties van jonge talenten gebundeld. 

 1. Veertiger belandde in de cel na relatiebreuk en aanhoudende stalking van ex: “Ik besef dat ik fout was en de relatie voorbij is”

  Veertiger belandde in de cel na relatie­breuk en aanhouden­de stalking van ex: “Ik besef dat ik fout was en de relatie voorbij is”

  Omdat hij niet kon verkroppen dat zijn relatie voorbij was, begon een 46-jarige man uit Wielsbeke zijn ex-vriendin uit Oostrozebeke te stalken. Omdat hij verschillende waarschuwingen van het gerecht in de wind sloeg, belandde hij in de cel. Voor de rechtbank in Kortrijk riskeert hij nu een celstraf van twee jaar. “Niemand wordt er beter van als hij nog langer in de gevangenis moet blijven”, zei advocaat Filip De Reuse.
  Oostrozebeke
 2. Hoe combineer je als bedrijfsleider een druk bestaan met je privéleven? Evy (33) legt het uit in haar podcast

  Hoe combineer je als bedrijfs­lei­der een druk bestaan met je privéleven? Evy (33) legt het uit in haar podcast

  Met Coachtree geeft Evy Heyse (33) uit Nevele al enkele jaren goeie raad aan ondernemers die willen groeien op professioneel en persoonlijk vlak. Vanaf 28 maart nodigt ze met haar podcast Inspirerende Klanken iedere maand een gast uit het bedrijfsleven uit die persoonlijke tips geeft. “De podcast is voor iedereen, maar in het bijzonder voor organisaties en de jonge generatie die zijn weg zoekt op de arbeidsmarkt ”, zegt Evy.
  Deinze