Het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt
Volledig scherm
Het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt © Sam Vanacker

Patiënten Sint-Andriesziekenhuis stellen tentoon naar aanleiding van Werelddag Geestelijke Gezondheid

In de inkomhal van het Sint-Andriesziekenhuis kun je straks een wand met kunstwerken van patiënten bewonderen naar aanleiding van de Werelddag van de Geestelijke Gezondheid. De tentoonstelling focust op de thema’s veerkracht en positieve energie en loopt van 11 tot 24 oktober.

0 reacties

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Debra-Meat wil slachtcapaciteit verhogen van 1,5 naar 2,4 miljoen varkens per jaar, vier jaar na hetze rond undercoverbeelden
  PREMIUM
  Tielt

  De­bra-Meat wil slachtcapa­ci­teit verhogen van 1,5 naar 2,4 miljoen varkens per jaar, vier jaar na hetze rond undercover­beel­den

  Slachthuis Debra-Meat haalt de plannen voor een fikse uitbreiding van de slachtcapaciteit van onder het stof. In 2017 had het slachthuis al een vergunningsaanvraag op zak, maar het plan werd on hold gezet toen Animal Rights undercoverbeelden verspreidde. Als Debra-Meat groen licht krijgt, dan zullen er per jaar tot 2,4 miljoen varkens geslacht worden. Buurtbewoners maken zich zorgen.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven