De Papstampers. We zien Geert Wittevrongel, Tony Sleeuwaert, Joost Demyttenaere, Frans Despierre, Luk Declerck (staand) en Peter Maton, Luc Verstraete, kokkin Hilde Decoene, Joeri Haverbeke en Filiep Goeminne. Geert Fermyn ontbreekt op de foto.
Volledig scherm
De Papstampers. We zien Geert Wittevrongel, Tony Sleeuwaert, Joost Demyttenaere, Frans Despierre, Luk Declerck (staand) en Peter Maton, Luc Verstraete, kokkin Hilde Decoene, Joeri Haverbeke en Filiep Goeminne. Geert Fermyn ontbreekt op de foto. © WMe

Papstampers verkopen toatjespap op kerstmarkt voor ALS-Liga: “Van heel dichtbij de ziekte meegemaakt”

Tielt‘Het Comité ter Bevordering en Instandhouding van Patatpatrimonium van het Tieltse’, kortweg De Papstampers, tekent komend weekend opnieuw present op de kerstmarkt in Tielt. Hilde Decoene serveert er terug haar wereldberoemde ‘toatjespap’. De opbrengst gaat naar de ALS-Liga.

 1. Romantisch ontspannen in het Meetjesland en Deinze: in deze 6 privésauna’s kom je op Valentijn helemaal tot rust
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Romantisch ontspannen in het Meetjes­land en Deinze: in deze 6 privésauna’s kom je op Valentijn helemaal tot rust

  Weet jij al hoe je jouw geliefde dit jaar gaat verrassen voor Valentijn? Klassiekers doen het altijd goed, dus misschien is een uitstapje naar een privésauna wel een idee. Wij gingen op zoek naar zes wellnesszaken in het Meetjesland en Deinze waar je helemaal kan ontspannen. Van Casa Neermani in Aalter tot Hoeve La Cascina in Zulte: op deze plekjes kom je samen volledig tot rust.
 2. Maria-Lichtmis in het Meetjesland en Deinze: in deze zeven zaken smul je van de lekkerste pannenkoeken
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Ma­ria-Licht­mis in het Meetjes­land en Deinze: in deze zeven zaken smul je van de lekkerste pannenkoe­ken

  Op twee februari vieren we Maria-Lichtmis, in oorsprong een Christelijk feest, maar tegenwoordig vooral bekend als hét pannenkoekenfestijn van het jaar. Weet jij al waar je gaat smullen? Van Hoeveterras De Vliethoeve in Assenede tot Jadeau in Lievegem: wij zochten voor jou zeven zaken uit in het Meetjesland en Deinze waar je terechtkan voor overheerlijke pannenkoeken.
 3. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.