The Dirty Scums, de oudste punkrockband van het land, heeft zijn 14de studioplaat uit.
Volledig scherm
The Dirty Scums, de oudste punkrockband van het land, heeft zijn 14de studioplaat uit. © Dirty Scums

Oudste punkrockers van België lanceren nieuw album: “Opnames tot drie keer toe uitgesteld”

SchuiferkapelleDe oudste punkrockers van het land hebben een nieuwe full-cd uit. ‘Flashback to ‘77' is ondertussen het veertiende studioalbum van The Dirty Scums, al hadden de opnames van de plaat wel wat voeten in de aarde. “Drummer Dirty Zjantie brak zijn pols en bassist Dirty Keez was een tijdlang buiten strijd door een schouderoperatie. En toen kwam corona.”

 1. Onze toppers houden stand in Gault&Millau: “Mooie scores zijn leuk, maar nu is het vooral belangrijk om je zaak gezond te houden”
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Onze toppers houden stand in Gault&Millau: “Mooie scores zijn leuk, maar nu is het vooral belangrijk om je zaak gezond te houden”

  De toprestaurants uit het Meetjesland en de regio Deinze houden in dit coronajaar allemaal stand in de eetgids Gault&Millau. ’t Aards Paradijs uit Merendree behaalt met 16 op 20 de hoogste score. In het Meetjesland blijft ’t Vijfde Seizoen uit Aalter met 15 op 20 de nummer 1. Ook Bistro Julien uit Lievegem krijgt een podiumplaats. “Mooie scores zijn leuk, maar in dit jaar is het vooral belangrijk om je zaak gezond te kunnen houden”, zegt Broes Tavernier van ’t Vijfde Seizoen. Ontdek hier alle restaurants uit je buurt.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?