Kwint Verdoodt, Leonard Tavernier, Remy Desmet, Matthijs Vanbruaene en Jeppe Verdoodt in november 2018 op de piste van Vincent Martens, toen ze voor het eerst met 'Good Intentions' op de proppen kwamen.
Volledig scherm
Kwint Verdoodt, Leonard Tavernier, Remy Desmet, Matthijs Vanbruaene en Jeppe Verdoodt in november 2018 op de piste van Vincent Martens, toen ze voor het eerst met 'Good Intentions' op de proppen kwamen. © Foto SVR

Oudejaarsbal Good Intentions uitgesteld naar latere datum

tieltEr zal op 31 december 2021 niet afgeteld worden naar 2022 in de stal van Vincent Martens. De derde editie van Good Intentions, het grote oudejaarsbal dat in 2020 integraal afgelast werd, is uitgesteld naar een latere datum.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.