De gemeenteraad van Tielt
Volledig scherm
De gemeenteraad van Tielt © Sam Vanacker

Oppositie niet blij met nieuwe samenstelling adviesraden: “U bent geen schepen van landbouw maar schepen van landbouwers met de juiste lidkaart”

Oppositiepartijen N-VA, Open Vld en sp.a zijn niet te spreken over de nieuwe samenstelling van de verschillende Tieltse adviesraden. Zowel in de verkeerscommissie, in de milieuraad als in de raad voor land- en tuinbouw hebben de partijen geen vertegenwoordiger meer.

0 reacties

  1. “Ik walg van dergelijke ongevallen”: Openbare aanklager en ex-partner slachtoffer niet mals voor thuisverpleegster na dodelijk ongeval
    PREMIUM
    Wielsbeke/Oostrozebeke/Machelen-aan-de-Leie

    “Ik walg van dergelijke ongevallen”: Openbare aanklager en ex-part­ner slachtof­fer niet mals voor thuisver­pleeg­ster na dodelijk ongeval

    “Je hebt veel geluk gehad dat je niet meteen de cel in bent gevlogen. Ik walg van zo’n ongevallen.” De openbare aanklager was donderdag op de politierechtbank in Kortrijk niet mals voor een 27-jarige thuisverpleegster uit Wielsbeke die op 5 mei 2020 langs de N357 in Wielsbeke fietser Peter Martens (42) uit Machelen-aan-de-Leie doodreed en daarna gewoon verder reed. Ze bleek ook aan het sms’en achter het stuur en had te veel gedronken.