De peuter-en kleutersport BabyBallers kan je voortaan ook in Tielt vinden
Volledig scherm
De peuter-en kleutersport BabyBallers kan je voortaan ook in Tielt vinden © RV

Nieuw sportconcept BabyBallers nu ook in Tielt

TieltSinds deze maand kunnen peuters en kleuters onder de noemer BabyBallers een balsportinitiatie kunnen krijgen in Campus De Reynnaert in Tielt. Peuters en kleuters worden geprikkeld om te spelen, met de bal als rode draad. Ook (groot)ouders, broers en zussen kunnen actief meedoen.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Kris en Stefanie gaan voor half jaar op reis en nemen mee... hun tweeling van vijf: “Sommige mensen verklaren ons gek, maar wij zien dit als quality time”
  PREMIUM
  Tielt

  Kris en Stefanie gaan voor half jaar op reis en nemen mee... hun tweeling van vijf: “Sommige mensen verklaren ons gek, maar wij zien dit als quality time”

  Kris Latruwe en Stefanie Cappuyns storten zich eind deze maand in het avontuur. Het Tieltse backpackerskoppel vertrekt voor een half jaar naar Centraal-Amerika, waar ze onder andere in Mexico Engelse les zullen geven aan straatkinderen. Opmerkelijk: hun 5-jarige tweeling Fran en Noor gaat mee. “Waar een wil is, is een weg. Belangrijk is wel dat we dit allebei echt willen doen. Als je twijfelt, begin je er beter niet aan.”