Nick Ver Eecke en Stefanie Verhaege van El Parador.
Volledig scherm
Nick Ver Eecke en Stefanie Verhaege van El Parador. © RV

Nick en Stefanie van El Parador houden er eind 2021 mee op: “Een overnamebod valt niet elke week in de bus”

TieltNick Ver Eecke en Stefanie Verhaege, die sinds 2005 aan het roer staan van feestzaal-hotel-restaurant El Parador in Tielt, houden er eind dit jaar mee op. Het koppel verkoopt El Parador aan projectontwikkelaar MC Bouw, die een onderdeel is van de Vlaemynck-groep. “Of de coronacrisis meespeelde in onze beslissing? Corona was in elk geval geen geschenk voor ons.”

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.