Peter en Roxana Luca openden op 4 september hun slagerij Luca in de Bruggestraat in Tielt.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter en Roxana Luca openden op 4 september hun slagerij Luca in de Bruggestraat in Tielt. © Sam Vanacker

Nederlandse naamgenoot wil dat Tieltse slagerij Luca van naam verandert: “Dit is verwarrend voor mijn Belgische klanten”

TieltKrijgt de nieuwe slagerij Luca uit Tielt straks een nieuwe naam? Als het van slagerij Luca uit het Nederlandse Dordrecht afhangt wel. Die heeft de merknaam namelijk voor de hele Benelux vastgelegd, want naast de naam verkopen beiden ook Roemeense specialiteiten. “Te verwarrend, zeker voor mijn Belgische klanten”, vindt de Nederlandse slager Florin Luca.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.