Met de tractor werden de boompjes en het plantgoed (en enkele gelukkige vrijwilligers) tot bij het land gebracht
Volledig scherm
Met de tractor werden de boompjes en het plantgoed (en enkele gelukkige vrijwilligers) tot bij het land gebracht © Sam Vanacker

Natuurpunt plant meer dan 11.000 bomen op 43ste Dag van de Natuur: “Hoogste opkomst sinds 1981"

Tielt/Wingene/Dentergem/RuiseledeIn de ruime Tieltse regio gingen zaterdag op twaalf verschillende plaatsen meer dan 11.000 boompjes de grond in voor de 43ste Dag van de Natuur. Natuurpunt De Torenvalk kon daarbij rekenen op liefst 350 vrijwilligers. De grootste plantactie vond plaats in het Walbos, dat dankzij twee gulle Kanegemnaars recent aan De Torenvalk overgedragen werd.

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).