De cast van ‘Groeten uit Nice’, gebracht door ’t Pannentheater uit Schuiferskapelle, met uiterst links regisseur Johan De Craemer.
Volledig scherm
De cast van ‘Groeten uit Nice’, gebracht door ’t Pannentheater uit Schuiferskapelle, met uiterst links regisseur Johan De Craemer. © RV

Na twee jaar coronastilte: ’t Pannentheater speelt weer de pannen van het dak

SchuiferskapelleZin in een fijn avondje uit? Dan is de komedie ‘Groeten uit Nice’ van ’t Pannentheater in Schuiferskapelle beslist een aanrader. Regisseur Johan De Craemer en zijn cast laten de toneelliefhebbers dromen van de zomer. Maar dan loopt alles in het honderd, zoals het hoort op de scène…

 1. MIJN STAD. Kunstenaar Koen De Groote (44) over zijn Hansbeke: “Op mijn fiets kom ik tot rust, zolang ik maar onderweg ben”
  PREMIUM

  MIJN STAD. Kunstenaar Koen De Groote (44) over zijn Hansbeke: “Op mijn fiets kom ik tot rust, zolang ik maar onderweg ben”

  Hij bezette jarenlang het station van Hansbeke, in de hoop het te kunnen redden van de sloop. Het station staat er niet meer, maar kunstenaar Koen Degroote (44) is er wel nog. Onlangs vereeuwigde hij de - nu allen verdwenen - kunstenaars uit het dorp op foto en binnenkort mag hij de nieuwe spoorwegtunnel voor fietsers en voetgangers opfleuren met een kunstwerk. Een ideale gelegenheid om deze sympathieke spraakwaterval ons even te laten gidsen door Hansbeke, want Koen een Deinzenaar noemen, daar is het nog te vroeg voor.
  Deinze
 2. Hoe combineer je als bedrijfsleider een druk bestaan met je privéleven? Evy (33) legt het uit in haar podcast

  Hoe combineer je als bedrijfs­lei­der een druk bestaan met je privéleven? Evy (33) legt het uit in haar podcast

  Met Coachtree geeft Evy Heyse (33) uit Nevele al enkele jaren goeie raad aan ondernemers die willen groeien op professioneel en persoonlijk vlak. Vanaf 28 maart nodigt ze met haar podcast Inspirerende Klanken iedere maand een gast uit het bedrijfsleven uit die persoonlijke tips geeft. “De podcast is voor iedereen, maar in het bijzonder voor organisaties en de jonge generatie die zijn weg zoekt op de arbeidsmarkt ”, zegt Evy.
  Deinze