Seikan
Volledig scherm
© Seikan

Multivechtsportclub Seikan organiseert initiatielessen

De Tieltse multivechtsportclub Seikan vzw organiseert vanaf maandag 18 februari een vijfdelige lessenreeks multivechtsport. 

0 reacties

 1. Verkeershinder in Kortrijk- en Bruggestraat
  Tielt

  Verkeers­hin­der in Kortrijk- en Brugge­straat

  In de Kortrijkstraat en de Bruggestraat in Tielt zal er op dinsdag 27 september verkeershinder zijn. De zomerse aankleding wordt er verwijderd met een hoogtewerker. Beide straten zullen tussen 6 en 18 uur plaatselijk kort worden afgesloten. Zo wil het stadsbestuur de veiligheid van de bewoners en de weggebruikers waarborgen. Het verkeer komende van het kruispunt De Vierhoek met bestemming Kortrijkstraat zal moeten omrijden via de N399 en de Hulststraat naar het Rameplein. Wie van de Bruggestraat naar de Ieperstraat wil, wordt via de Kerkstraat en de Krommewalstraat omgeleid.
 2. Trektelpost op Pittemberg
  Pittem

  Trektel­post op Pittemberg

  Benieuwd hoeveel overtrekkende vogels er onze contreien passeren richting warmere oorden? Dan moet je op zaterdag 1 oktober in Pittem zijn. Natuurpunt De Torenvalk en Stadlandschap West-Vlaamse hart zetten die dag een trektelpost neer op Pittemberg. Dat is een plaats die vogelkijkers uitkiezen om de overtrekkende vogels te observeren en te tellen met verrekijker en fototoestellen. Iedereen is tussen 9 en 16 uur welkom om trekvogels te tellen. De mensen van Natuurpunt leren je graag de knepen van het vak. De trektelpost vind je op het hoogste punt van Pittemberg, in de Bergstraat.
 3. Dubbel zoveel boetes door gsm-gebruik op de fiets in West-Vlaanderen
  West-Vlaanderen

  Dubbel zoveel boetes door gsm-ge­bruik op de fiets in West-Vlaanderen

  Het aantal inbreuken tegen gsm-gebruik op de fiets, is in West-Vlaanderen meer dan verdubbeld ten opzichte van vier jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers die Annick Lambrecht, Vlaams parlementslid voor Vooruit, opvroeg. Die stijging is sterker dan in de rest van Vlaanderen. Maar gsm-gebruik in het verkeer is verboden, ook op de fiets. Afleiding is dan ook een van de belangrijkste oorzaken van verkeersongevallen.