Seikan
Volledig scherm
© Seikan

Multivechtsportclub Seikan organiseert initiatielessen

De Tieltse multivechtsportclub Seikan vzw organiseert vanaf maandag 18 februari een vijfdelige lessenreeks multivechtsport. 

0 reacties

 1. Brandweer gebruikt broodzakken om nieuwe mensen te vinden: “Als we niets doen, dreigt er een tekort”
  Tielt

  Brandweer gebruikt broodzak­ken om nieuwe mensen te vinden: “Als we niets doen, dreigt er een tekort”

  De brandweer van Tielt staat voor enkele grote uitdagingen. Een daarvan is de nieuwe kazerne die er aan zit te komen, een andere die om nieuwe vrijwilligers te vinden. “Samen het verschil maken voor mensen in nood, is er iets mooiers dan dat?”, vraagt postoverste Lieven Rijckaert zich af. Hij en zijn team hopen extra krachten te vinden via onder andere... een broodzakkencampagne.
 2. Heropstart omgevingsvergunningsprocedure voor fietspad tussen Wingene en Beernem: “Noodgedwongen zetten we een stap terug”
  Wingene/Beernem

  Heropstart omgevings­ver­gun­nings­pro­ce­du­re voor fietspad tussen Wingene en Beernem: “Noodge­dwon­gen zetten we een stap terug”

  Het Agentschap Wegen en Verkeer laat weten dat er sowieso een nieuwe omgevingsvergunning zal aangevraagd worden voor het fietspad tussen Beernem en Wingene. De eerdere vergunning werd zoals bekend vernietigd door de rechtbank. “Het nieuwe onderzoek zal in eerste fase met open blik naar alle realistische alternatieven kijken en deze toetsen op hun milieu-impact en mobiliteitseffecten”, aldus AWV.