RV/VTM NIEUWS
Volledig scherm
PREMIUM
© RV/VTM NIEUWS

Moeder 19-jarige verdachte van moord in Tielt getuigt: “Hij zei nog: ‘Je wilt niet weten wat voor erge dingen ik gedaan heb’”

Twee maanden lang bleef de familie van Leander Quintyn (32) met één vraag worstelen: waarom moest hun goedlachse broer en zoon dood? Maandag kwam daar al deels een antwoord op nadat de 19-jarige Jarod D. uit Tielt opgepakt werd en bekende. Hij stak Leander zomaar neer, hij wou weten hoe het voelde om iemand neer te steken en lichtte zijn familie zelfs in over zijn daden. “Je wilt niet weten wat voor erge dingen ik gedaan heb”, zei hij vorig weekend tegen zijn moeder. Zij getuigt: “Ik geloofde hem niet.”

 1. Van Geweuneweg tot Zonder Meer: hier kan je verpakkingsvrij winkelen in West-Vlaanderen
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Van Geweuneweg tot Zonder Meer: hier kan je verpak­kings­vrij winkelen in West-Vlaanderen

  Tijdens Mei Plasticvrij proberen we het gebruik van verpakkingen, die zo goed als altijd plastic bevatten, te beperken. Een goede manier om te helpen, is je inkopen doen bij verpakkingsvrije winkels. Je neemt zelf een potje, doos of bokaal mee en weegt wat je koopt en vermijdt zo heel wat overbodig afval. Om het jou gemakkelijk te maken bundelen we 8 verpakkingsvrije winkels in West-Vlaanderen.
 2. VIDEO. Bezorgde landbouwers geven Demir mierenlokdoosje tijdens bezoek aan Tielt
  Tielt

  VIDEO. Bezorgde landbou­wers geven Demir mierenlok­doos­je tijdens bezoek aan Tielt

  Minister van omgeving Zuhal Demir (N-VA) was vrijdagavond te gast in Tielt voor een gespreksavond van de lokale N-VA. Landbouwers uit de regio die zich al langer zorgen maken over de gevolgen van het stikstofakkoord confronteerden de minister op de parking van de Europahal. Het kwam tot een stevige, maar beschaafde discussie. De landbouwers hadden ook een piepklein extraatje mee voor de minister.