Een beeld van enkele leerlingen van het Sint-Jozefsinstituut tijdens de bekendmaking dat hun school kans maakt om Strafste School van MNM te worden.
Volledig scherm
Een beeld van enkele leerlingen van het Sint-Jozefsinstituut tijdens de bekendmaking dat hun school kans maakt om Strafste School van MNM te worden. © rv

MNM roept SJI Tielt uit tot finalist Strafste School

TieltRadiozender MNM is opnieuw op zoek naar de Strafste School van Vlaanderen en SJI Tielt mag zich alvast finalist voor die wedstrijd noemen.

 1. Vaccinatiecentrum verhuist van Europahal naar voormalige showroom van Van Hulle in Galgenveldstraat
  Tielt/Dentergem/Oostrozebeke/Pittem/Meulebeke/Ruiselede/Wingene

  Vaccinatie­cen­trum verhuist van Europahal naar voormalige showroom van Van Hulle in Galgenveld­straat

  De inwoners van Tielt, Dentergem, Wingene, Ruiselede, Pittem, Oostrozebeke en Meulebeke zullen dit najaar niet naar de Europahal moeten voor hun derde prik, maar wel naar de voormalige showroom van bouwservice Van Hulle in de Galgenveldstraat 16 in Tielt. De zeven betrokken gemeentebesturen kregen maandagavond een eerste blik in de gebouwen.
 2. Strijd tussen radiostations dreigt voor hof van assisen beslecht te moeten worden
  Tielt/Aalter/Waregem

  Strijd tussen radiostati­ons dreigt voor hof van assisen beslecht te moeten worden

  Het Brugse parket wil twee mannen uit Tielt en Waregem voor het hof van assisen brengen op verdenking van laster. Beide verdachten werken voor Radio Caraad uit Tielt en liggen al jaren in de clinch met hun collega’s van Radio Meteor uit Aalter. De raadkamer moet zich woensdag buigen over het dossier. Het zou nog maar de vierde keer zijn sinds WO II dat een ‘drukpersmisdrijf’ in ons land voor assisen komt.
 3. Onafhankelijken willen Mobipunt op andere locatie dan Goethalsplaats: “Er verdwijnen te veel parkeerplaatsen”
  Meulebeke

  Onafhanke­lij­ken willen Mobipunt op andere locatie dan Goethals­plaats: “Er verdwijnen te veel parkeer­plaat­sen”

  In de plannen voor de vernieuwing van de Markt zit ook de Goethalsplaats inbegrepen. Daar wil De Lijn een Mobipunt installeren, een plaats waar diverse vormen van vervoer worden aangeboden. Dat kan variëren van busritten tot deelfietsen en -auto’s. De onafhankelijken hekelen echter dat daar te veel parkeerplaatsen verloren gaan en pleiten voor een inplanting op een andere locatie.