Luc Tack neemt Latexco over van Luc Maes
Volledig scherm
Luc Tack neemt Latexco over van Luc Maes © RV

Luc Tack neemt Latexco over

TieltOndernemer Luc Tack neemt Latexco over. De man achter Picanol en chemiegroep Tessenderlo heeft een principeovereenkomst bereikt om alle activiteiten en medewerkers van het Tieltse bedrijf over te nemen. De overname zal in de loop van deze maand afgerond worden.

 1. Bijntje (54) sluit na 7 jaar café De Hallepoort: “Corona- en energiecrisis hebben er zwaar ingehakt”
  PREMIUM
  Deinze

  Bijntje (54) sluit na 7 jaar café De Hallepoort: “Corona- en energiecri­sis hebben er zwaar ingehakt”

  Dirk Bijn, beter gekend als Bijntje, trekt de stekker uit café De Hallepoort en biljartzaal ‘t Krijtje. Hiermee verliest de Markt van Deinze opnieuw een vaste waarde. Ook ’t Pleintje, zijn café in Oostrozebeke, gaat dicht. “Horeca is mijn leven, maar door een samenloop van omstandigheden zie ik het even niet meer zitten om een café open te houden. Maar ik keer misschien terug met een nieuwe zaak in Deinze”, zegt Dirk.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.