Lieze Baert (23) opent een tweede zaak.
Volledig scherm
PREMIUM
Lieze Baert (23) opent een tweede zaak. © Sam Vanacker

Lieze (23) opent tweede horecazaak op zes maanden tijd: “Een risico? Eigenlijk leek het mij een heel logische stap”

TieltAmper 23 is ze, maar aan ondernemingszin heeft Lieze Baert geen gebrek. Een half jaar nadat ze café Den Arend opende, neemt Lieze nu ook het naastgelegen pand, waar vroeger tea-room Markt 4 zat, onder haar vleugels. Twee cafés openen in coronajaar 2020. Weinigen zullen het haar nadoen. “Mijn ouders dachten dat het een bevlieging was”, vertelt Lieze.

 1. Met opening Babykoezie werkt familie Verbrugge groots bouwproject af: “Babywellness, kinderdagverblijf en dienstenchequebedrijf onder één dak”
  PREMIUM
  Pittem

  Met opening Babykoezie werkt familie Verbrugge groots bouwpro­ject af: “Babywell­ness, kinderdag­ver­blijf en diensten­che­que­be­drijf onder één dak”

  Eliene Verbrugge opent op 1 februari Babykoezie. De opstart van de babywellness is het sluitstuk van een groots familieproject. In de nieuwbouw vonden naast Babykoezie ook al Elienes kinderdagverblijf Drommels en dienstenchequebedrijf At Your Service van moeder Marie-Anne en zus Nathalie onderdak. “Bij ons is het altijd een voor allen en allen voor een”, zegt de familie trots.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken