Kristof Lannoo (centraal) is de nieuwe directeur van Campus De Reynaert. Hij wordt geflankeerd door Annelies Landuyt (coördinator 2de graad), Linde Vandekerckhove (coördinator 3de graad), Ilse Marijsse (coördinator 1ste graad Salto Humano) en Sven Weyn (coördinator 1ste graad Park Uniek)
Volledig scherm
Kristof Lannoo (centraal) is de nieuwe directeur van Campus De Reynaert. Hij wordt geflankeerd door Annelies Landuyt (coördinator 2de graad), Linde Vandekerckhove (coördinator 3de graad), Ilse Marijsse (coördinator 1ste graad Salto Humano) en Sven Weyn (coördinator 1ste graad Park Uniek) © RV

Kristof Lannoo volgt Ilse Vanlaere op als nieuwe directeur van Campus De Reynaert

TieltScholengroep 24 heeft Kristof Lannoo aangesteld als overkoepelend schoolleider van Campus De Reynaert in Tielt. Lannoo volgt Ilse Vanlaere op als directeur van de secundaire GO-school. 

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Strijd tussen radiostations dreigt voor hof van assisen beslecht te moeten worden
  Tielt/Aalter/Waregem

  Strijd tussen radiostati­ons dreigt voor hof van assisen beslecht te moeten worden

  Het Brugse parket wil twee mannen uit Tielt en Waregem voor het hof van assisen brengen op verdenking van laster. Beide verdachten werken voor Radio Caraad uit Tielt en liggen al jaren in de clinch met hun collega’s van Radio Meteor uit Aalter. De raadkamer moet zich woensdag buigen over het dossier. Het zou nog maar de vierde keer zijn sinds WO II dat een ‘drukpersmisdrijf’ in ons land voor assisen komt.