Stefanie en Kris vertrekken samen met hun tweeling Noor en Fran (5) voor de reis van hun leven. 5,5 maanden trekken ze met de rugzak door Centraal-Amerika. In 2019 gingen ze met de kinderen al eens drie weken naar Thailand (rechtse foto).
Volledig scherm
PREMIUM
Stefanie en Kris vertrekken samen met hun tweeling Noor en Fran (5) voor de reis van hun leven. 5,5 maanden trekken ze met de rugzak door Centraal-Amerika. In 2019 gingen ze met de kinderen al eens drie weken naar Thailand (rechtse foto). © Sam Vanacker

Kris en Stefanie gaan voor half jaar op reis en nemen mee... hun tweeling van vijf: “Sommige mensen verklaren ons gek, maar wij zien dit als quality time”

TieltKris Latruwe en Stefanie Cappuyns storten zich eind deze maand in het avontuur. Het Tieltse backpackerskoppel vertrekt voor een half jaar naar Centraal-Amerika, waar ze onder andere in Mexico Engelse les zullen geven aan straatkinderen. Opmerkelijk: hun 5-jarige tweeling Fran en Noor gaat mee. “Waar een wil is, is een weg. Belangrijk is wel dat we dit allebei echt willen doen. Als je twijfelt, begin je er beter niet aan.” 

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Oudste West-Vlaamse vrouw overleden op zucht van 110de verjaardag: “In plaats van een verjaardagsfeest regelen we nu een begrafenis”
  PREMIUM
  Ruiselede

  Oudste West-Vlaam­se vrouw overleden op zucht van 110de verjaardag: “In plaats van een verjaar­dags­feest regelen we nu een begrafenis”

  Op 6 december zou de oudste West-Vlaamse vrouw 110 jaar worden, maar die verjaardag heeft Alina Vandewalle niet gehaald. De Ruiseleedse overleed op 24 november in haar slaap. “Spijtig dat ze haar verjaardag niet gehaald heeft, maar mama is rustig heengegaan”, zegt dochter Lieve. “Het is voor ons ook een troost dat ze dit jaar nog haar eerste achter-achterkleinkind in de armen kon houden.”
 3. Wendy Van Wanten gaat als Iris naar ‘Het Huis’: “Wendy is leven in een fantasie, terwijl Iris zich liever verstopt”
  PREMIUM
  Aalter/Oostende

  Wendy Van Wanten gaat als Iris naar ‘Het Huis’: “Wendy is leven in een fantasie, terwijl Iris zich liever verstopt”

  Wendy Van Wanten (61) is dinsdagavond de centrale gast in ‘Het Huis’ op Een. Alhoewel het eigenlijk Iris Vandenkerckhove is die programmamaker Eric Goens beter wil leren kennen. Met een duik in haar kinderjaren in Oostende, de gouden jaren na de PinUp Club, en oprechte emoties laat Wendy zich zien van een kant die ze zelden openbaar maakt. “Wendy was voor mij een vlucht voor verborgen verdriet”, bekent La Van Wanten. Haar verhaal.