Zo zal het nieuwe 'Kantoor aan het Spoor' er uit zien
Volledig scherm
Zo zal het nieuwe 'Kantoor aan het Spoor' er uit zien © Sonar Architecten

Ingenieursbureau bouwt nieuw ‘Kantoor aan het Spoor’: “Opwaardering voor de buurt”

TieltHet zicht aan het station van Tielt zal de komende jaren flink veranderen. Bouwkundig ingenieursbureau Abicon is er gestart met de bouw van een nieuw, modern kantoorgebouw dat toepasselijk ‘Kantoor aan het Spoor’ zal heten. Een deel van het gebouw wordt verkocht als kantoorruimte, terwijl er ook een eventruimte op de bovenverdieping komt.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.