Ter gelegenheid van de meiboomzetting werd op de bovenste verdieping een barbecue gehouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter gelegenheid van de meiboomzetting werd op de bovenste verdieping een barbecue gehouden. © Vlaemynck/Wouter Verstaen

Group Vlaemynck zet meiboom op Office One tijdens exclusieve ‘rooftop barbecue’: “Er is veel bedrijvigheid in Tielt en met dit gebouw creëren we de ruimte om die bedrijvigheid hier ook te houden”

TieltOffice One, het gloednieuwe kantoorgebouw van Group Vlaemynck in de Ruiseleedsesteenweg, is bijna af. Zoals de traditie dat wil, werd er op het hoogste punt van het gebouw een meiboom geplaatst. Vlaemynck deed dat met een exclusieve ‘rooftop barbecue’ voor de betrokken partners. Het zicht op Tielt en omgeving is er fenomenaal. 

  1. Opnieuw ongeval op kruispunt Europalaan en Sint-Janstraat, buurt hoopt op ingrepen: “Hetzelfde scenario blijft zich hier maandelijks herhalen”
    PREMIUM
    Tielt

    Opnieuw ongeval op kruispunt Europalaan en Sint-Janstraat, buurt hoopt op ingrepen: “Hetzelfde scenario blijft zich hier maande­lijks herhalen”

    Op het kruispunt van de Europalaan, de Pontweg en de Sint-Janstraat gebeurde woensdagmiddag een ongeval met twee personenwagens. Een van de wagens belandde op z’n dak, maar er vielen geen gewonden. Het toeval wil dat oppositieraadslid Simon Bekaert net voor het zomerverlof tot twee keer toe pleitte voor meer veiligheid op dat kruispunt. Mobiliteitsschepen Vincent Byttebier bevestigt dat het om een gevoelig punt gaat.