Een duurzaam alternatief testen voor het woon-werkverkeer? Het kan dankzij de Testkaravaan van de Provincie.
Volledig scherm
Een duurzaam alternatief testen voor het woon-werkverkeer? Het kan dankzij de Testkaravaan van de Provincie. © RV

Gratis elektrische fietsen testen in Tielt

 1. Drie jaar cel met uitstel voor voormalige financiële topman politiezone die 656.000 euro achterover drukte

  Drie jaar cel met uitstel voor voormalige financiële topman politiezo­ne die 656.000 euro achterover drukte

  De voormalige financiële topman van de politiezone Midow die in veertien jaar tijd maar liefst voor 656.000 euro cash afhaalde voor zichzelf, is veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf met uitstel. De zaak kwam begin 2021 aan het licht, in die periode nam hij ook zelf ontslag. “Het is een levensdoel geworden om het volledige bedrag terug te betalen”, liet de man optekenen tijdens zijn proces. Dat bedrag is nu nog 449.944,26 euro.
  Dentergem, Oostrozebeke
 2. Motor kegelt Kris (56) omver tijdens E3, op de Kwaremont: “Kilometer gestapt met gebroken schouder, ik moest zelf op zoek naar hulp”
  PREMIUM

  Motor kegelt Kris (56) omver tijdens E3, op de Kwaremont: “Kilometer gestapt met gebroken schouder, ik moest zelf op zoek naar hulp”

  Zijn liefde voor de koers is allerminst bekoeld, maar Kris Vancoillie uit Meulebeke houdt aan de E3 Saxo Bank Classic van vorige week een zuur gevoel en minstens drie weken arbeidsongeschiktheid over. “Een motorrijder slipte en reed mij aan. Kan gebeuren, ik neem hem dat niet kwalijk. Maar dat ik ondanks mijn verwondingen aan mijn lot werd overgelaten, kan echt niet door de beugel”, doet Kris zijn verhaal.
  Meulebeke