De geboorteboom in Schuiferskapelle werd aangeplant in aanwezigheid van de ouders, de leden van de Gezinsbond en enkele afgevaardigden van het schepencollege.
Volledig scherm
De geboorteboom in Schuiferskapelle werd aangeplant in aanwezigheid van de ouders, de leden van de Gezinsbond en enkele afgevaardigden van het schepencollege. © RV

Gezinsbond Schuiferskapelle plant geboorteboom voor 11 kinderen

Schuiferskapelle De Gezinsbond van Schuiferskapelle heeft tijdens het kermisweekend in het dorp een nieuwe geboorteboom geplant in de groenzone Drie Wilgen. 

  1. Natuurpunt organiseert avondwandeling door Vagevuurbossen
    Wingene

    Natuurpunt organi­seert avondwande­ling door Vagevuur­bos­sen

    Natuurpunt De Torenvalk organiseert op donderdag 29 juli een zomerse wandeling door de Vagevuurbossen. Men neemt de deelnemers mee langs aarden wegen, bosrijke hoekjes, imposante dreven en kleine stukjes heide. Tijdens de tocht van zo’n zes à zeven kilometer wordt er op een drietal plaatsen een interessant weetje of een mooie anekdote verteld. Alle deelnemers wordt gevraagd een mondmasker bij te hebben en dat te dragen als de afstand van 1,5 meter niet kan worden gegarandeerd. Deelnemen is gratis voor leden van Natuurpunt en kinderen jonger dan 7 jaar, niet-leden betalen 2 euro. Punt van afspraak is het Rode Kruis Opvangcentrum langs de Boskapeldreef 6. Iedereen is er welkom vanaf 18.45 uur, om 19 uur start de wandeling.