De gespecialiseerde eenheden drongen een woning binnen langs de Stationstraat in Tielt, waar een gewapende man zich had verschanst.
Volledig scherm
De gespecialiseerde eenheden drongen een woning binnen langs de Stationstraat in Tielt, waar een gewapende man zich had verschanst. © Hans Verbeke

Gewapende man die zich verschanste in woning in Tielt is overmeesterd

TieltDe omgeving rond de Stationstraat in Tielt is dinsdag een tijd afgezet geweest voor een agressief en gevaarlijk persoon die zich verschanste in zijn woning. De veertiger was gewapend met pijl en boog. Hij is intussen overmeesterd en in een busje van de politie weggebracht.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.