Telkens knipten de daders de omheining stuk om hun slag te slaan.
Volledig scherm
Telkens knipten de daders de omheining stuk om hun slag te slaan. © ThinkStock

Geld en juwelen weg bij inbraken rond Poelberg in Tielt

TieltIn de nacht van vrijdag op zaterdag is in twee woningen rond de Poelberg in Tielt ingebroken. De dader(s) gingen er telkens met geld en juwelen vandoor.

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. HELPENDE HANDEN. Vriendengroep uit Meulebeke vult vrachtwagen met hulpgoederen voor Ardennen: “We willen zélf de spullen uitdelen aan slachtoffers”
  Meulebeke

  HELPENDE HANDEN. Vrienden­groep uit Meulebeke vult vrachtwa­gen met hulpgoede­ren voor Ardennen: “We willen zélf de spullen uitdelen aan slachtof­fers”

  Heel wat streekgenoten springen nog steeds in de bres om de slachtoffers van de overstromingen te helpen. Een tiental Meulebekenaars is gestart met een spontane inzamelactie. Nog tot en met zaterdagmiddag kan iedereen spulletjes komen afleveren in de Oude Paandersstraat 19. “Zondag hopen we met een volle vrachtwagen door de straten van Theux en Trooz te kunnen rijden”, aldus initiatiefneemster Sabine Van Overbeke.