Tussen Tielt en Deinze zijn voorlopig geen treinen mogelijk.
Volledig scherm
Tussen Tielt en Deinze zijn voorlopig geen treinen mogelijk. © Geert De Rycke

Geen treinverkeer tussen Deinze en Tielt door aanrijding

Tielt/DeinzeTussen Deinze en Tielt is sinds woensdag 6.15 uur geen treinverkeer mogelijk. Oorzaak is een aanrijding van een persoon door een trein in Wontergem (Deinze). 

 1. Bedrijf naar rechtbank doorverwezen na dodelijke silobrand Vichte, slachtoffers tevreden: “We hopen dat fouten nu worden toegegeven”
  PREMIUM
  Vichte

  Bedrijf naar rechtbank doorverwe­zen na dodelijke silobrand Vichte, slachtof­fers tevreden: “We hopen dat fouten nu worden toegegeven”

  Het parket heeft het ramen- en deurenbedrijf Pouleyn uit Vichte doorverwezen naar de rechtbank voor onopzettelijke doding en onopzettelijke slagen en verwondingen na de dodelijke brand in een silo van het bedrijf in Vichte twee jaar geleden. Toen kwam Matthias Vuylsteke (24) om het leven, drie collega’s raakten zwaar verbrand. Ook de werkgever van Matthias zal zich moeten verantwoorden. “We hopen vooral dat er excuses worden aangeboden”, vertelt één van de slachtoffers Ziggy Vanryckeghem (23).
 2. Jeugdboekenmaand viert 50ste verjaardag! In deze 10 West-Vlaamse boekhandels vind je alvast je gading
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Jeugdboe­ken­maand viert 50ste verjaardag! In deze 10 West-Vlaam­se boekhan­dels vind je alvast je gading

  Voor het 50ste jaar op rij vieren we in maart de Jeugdboekenmaand. Dat is niet alleen een reden om massaal de neus in de boeken te steken, maar zeker ook om iedereen die het lezen mogelijk maakt in de kijker te zetten. En daarmee bedoelen we niet alleen de auteur, illustrator of de drukker, maar ook de mannen en vrouwen die de boeken tot bij ons brengen in de boekhandel. Daarom trokken wij op pad en selecteerden tien bijzondere West-Vlaamse boekhandels. Snuister je mee?
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen