Toen de brandweer moest uitrukken, stond de Molenweg volgeparkeerd met auto's van ouders die hun kroost kwamen ophalen in de basisschool, recht tegenover de kazerne.
Volledig scherm
Toen de brandweer moest uitrukken, stond de Molenweg volgeparkeerd met auto's van ouders die hun kroost kwamen ophalen in de basisschool, recht tegenover de kazerne. © RV

Foutparkeerders voor kazerne hinderen brandweer op weg naar uitslaande brand

Langs de Waaiberglaan in Aarsele (Tielt) is woensdagvoormiddag een garage naast een woning uitgebrand. Fout geparkeerde voertuigen aan de school recht tegenover de brandweerkazerne zorgden voor vertraging toen de blussers wilden uitrukken.

7 reacties

 • Filip Vanlaeken

  4 jaar geleden
  Dat is geen verkeersovertreding maar een zwaar misdrijf. Bestraf het dan ook als dusdanig (levenslang rijverbod met uitstel lijkt me fair). Wetgever : zorg voor aangepaste wetgeving !
 • Paul Verbeeck

  4 jaar geleden
  Overal wordt er geparkeerd in zones waar het niet mag , recht over de school hier is een supermarkt , dagelijks staan de vrachtwagens op het fiets-voetpad geparkeerd en de politie kijkt ernaar zonder in te grijpen, ik vraag me af hoe de uitbater zijn plannen goedgekeurd heeft gekregen .
 • Tina Colpaert

  4 jaar geleden
  Ram die auto s opzij ze zullen het geen 2de x doen daar komen staan! tot hun huis brand dan zullen ze wel hulp willen!
 • Jean Petanque

  4 jaar geleden
  Ik heb de indruk dat iedereen tegenwoordig zijn eigen (verkeers)regels opstelt en de effectieve regels vergeet. Tot het hen raakt natuurlijk ...
 • luk hendrickx

  4 jaar geleden
  Deze foutparkeerders staan er elke dag. Waarom wordt er niet opgetreden? Kosten brand door hen laten betalen.