Toen de brandweer moest uitrukken, stond de Molenweg volgeparkeerd met auto's van ouders die hun kroost kwamen ophalen in de basisschool, recht tegenover de kazerne.
Volledig scherm
Toen de brandweer moest uitrukken, stond de Molenweg volgeparkeerd met auto's van ouders die hun kroost kwamen ophalen in de basisschool, recht tegenover de kazerne. © RV

Foutparkeerders voor kazerne hinderen brandweer op weg naar uitslaande brand

Langs de Waaiberglaan in Aarsele (Tielt) is woensdagvoormiddag een garage naast een woning uitgebrand. Fout geparkeerde voertuigen aan de school recht tegenover de brandweerkazerne zorgden voor vertraging toen de blussers wilden uitrukken.

7 reacties

 • Filip Vanlaeken

  2 jaar geleden
  Dat is geen verkeersovertreding maar een zwaar misdrijf. Bestraf het dan ook als dusdanig (levenslang rijverbod met uitstel lijkt me fair). Wetgever : zorg voor aangepaste wetgeving !
 • Paul Verbeeck

  2 jaar geleden
  Overal wordt er geparkeerd in zones waar het niet mag , recht over de school hier is een supermarkt , dagelijks staan de vrachtwagens op het fiets-voetpad geparkeerd en de politie kijkt ernaar zonder in te grijpen, ik vraag me af hoe de uitbater zijn plannen goedgekeurd heeft gekregen .
 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  Ram die auto s opzij ze zullen het geen 2de x doen daar komen staan! tot hun huis brand dan zullen ze wel hulp willen!
 • Jean Petanque

  2 jaar geleden
  Ik heb de indruk dat iedereen tegenwoordig zijn eigen (verkeers)regels opstelt en de effectieve regels vergeet. Tot het hen raakt natuurlijk ...
 • lukas wouters

  2 jaar geleden
  Deze foutparkeerders staan er elke dag. Waarom wordt er niet opgetreden? Kosten brand door hen laten betalen.
 1. Junior Planckaert maakt rallyrentree in Oostrozebeke: “Het doel? De wedstrijd eens volledig uitrijden”
  PREMIUM
  Oostrozebeke/ Wielsbeke / Izegem

  Junior Planckaert maakt rallyren­tree in Oostrozebe­ke: “Het doel? De wedstrijd eens volledig uitrijden”

  Op televisie zoekt hij nog altijd naar de liefde, maar ondertussen koestert Junior Planckaert ook de droom om rallypiloot te worden. Wielsbekenaar Philip Eggermont (63) geeft de Planckaert-telg die kans op de ORC Rally van Oostrozebeke in het laatste weekend van mei. “Hopelijk blijven we nu wel gespaard van pech”, zegt Junior, die daarmee doelt op zijn mislukte rallydebuut vorig jaar.