Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Ringlaan met de Krommewalstraat, vlakbij het Sint-Andriesziekenhuis (op de achtergrond).
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Ringlaan met de Krommewalstraat, vlakbij het Sint-Andriesziekenhuis (op de achtergrond). © Hans Verbeke

Fietsster gewond bij aanrijding vlak naast Sint-Andriesziekenhuis

 1. Stef zoekt na 23 jaar overnemers voor eetcafé Au Damier: “Alles bereikt wat we wilden, tijd voor een nieuw hoofdstuk”
  Roeselare

  Stef zoekt na 23 jaar overnemers voor eetcafé Au Damier: “Alles bereikt wat we wilden, tijd voor een nieuw hoofdstuk”

  Stef Demeulemeester (51) en Els Kerckaert (53) trekken halfweg maart de deur van eetcafé Au Damier aan het Roeselaarse Stationsplein definitief achter zich dicht. Na 23 jaar is het koppel uit Zwevezele toe aan een nieuwe uitdaging, hoogstwaarschijnlijk opnieuw in de horeca. Momenteel zijn ze volop op zoek naar een overnemer. “We hopen om toch in januari opnieuw te mogen openen, zodat we in levende lijve afscheid kunnen nemen van al onze trouwe klanten”, zegt Stef.
 2. Jaar cel met uitstel voor broer en zus na verhuren woningen die niet aan vereisten voldeden
  Pittem / Wingene / Ardooie / Zwevegem

  Jaar cel met uitstel voor broer en zus na verhuren woningen die niet aan vereisten voldeden

  Een broer en een zus uit Pittem en Wingene zijn die samen 12 woningen bezitten die ze verhuren zijn elk veroordeeld tot een gevangenisstraf van één jaar met uitstel. Ze verhuurden hun woningen terwijl ze niet aan de juiste vereisten voldeden. De rechter verklaarde zo’n 70.000 euro vermogenswinst verbeurd. De meeste woningen zijn ondertussen in orde, voor 3 woningen werd een dwangsom opgelegd van 150 euro per dag dat de woningen niet in orde zijn.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas