Fara Demeyer is een vrolijke meid uit Aarsele.
Volledig scherm
Fara Demeyer is een vrolijke meid uit Aarsele. © RV

Fara (8) staat voor gevecht van 2 jaar tegen leukemie, team staat klaar om met haar de strijd te winnen

Zeven vrienden met het hart op de juiste plaats hebben ‘Team Fara’ opgericht om leukemiepatiëntje Fara Demeyer (8) uit Aarsele een hart onder de riem te steken. Fara heeft er net een eerste reeks chemo op zitten en de behandeling tegen de kanker zal nog minstens twee jaar duren. Om de kosten voor het gezin wat te drukken, gaat Team Fara allerlei evenementen organiseren.

1 reactie

 • Tom Verwerft

  2 jaar geleden
  Heb met mijn dochter (toen 6), hetzelfde meegemaakt. Het gaat met ups en downs. Blijven vechten is de boodschap en het komt wel goed. Het ziet er een kranige meid uit. Veel moed toegewenst.
 1. Vijf Oost-Vlaamse vrienden starten inzamelactie voor vluchtelingenkamp Duinkerke: “Die mensen verdienen een toekomst, en wij willen helpen”
  PREMIUM
  Aalter/Deinze/Brakel

  Vijf Oost-Vlaam­se vrienden starten inzamelac­tie voor vluchtelin­gen­kamp Duinkerke: “Die mensen verdienen een toekomst, en wij willen helpen”

  Vijf vrienden uit Aalter, Deinze en Brakel starten een inzamelactie voor de mensen die vast zitten in het mensonwaardig vluchtelingenkamp in Duinkerke. Komende weekend wordt een nieuw inzamelmoment gehouden. “Al geef je maar een kledingstuk: alle kleine beetjes kunnen een groot verschil maken.” Dit is hun verhaal.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo