Eenrichtingsverkeer met dubbel fietspad in Gruuthusestraat

 1. Ruim helft culinaire restaurants in Meetjesland opent niet op 8 mei: “Het is hier Tenerife niet, hé!”
  PREMIUM
  Meetjesland

  Ruim helft culinaire restau­rants in Meetjes­land opent niet op 8 mei: “Het is hier Tenerife niet, hé!”

  Wie vanaf 8 mei in het Meetjesland culinair wil gaan tafelen, zal goed moeten zoeken naar een restaurant dat het terras effectief open doet. Wij deden een steekproef bij tien culinaire adresjes in de regio. Vijf chef-koks zeggen resoluut dicht te blijven. Drie bekende restaurants gaan de weergoden wel uitdagen, en twee uitbaters twijfelen nog. Ontdek hier waar je op 8 mei in Aalter, Lievegem, Eeklo, Maldegem en Assenede wel of niet kan tafelen.
 2. Nieuwe uitbaters Laura en Michiel hopen dakterras van Pièce Unique te kunnen openen op 8 mei: “Troef die we zeker in deze tijden moeten uitspelen”
  Tielt

  Nieuwe uitbaters Laura en Michiel hopen dakterras van Pièce Unique te kunnen openen op 8 mei: “Troef die we zeker in deze tijden moeten uitspelen”

  Laura Perneel en Michiel Sabbe zijn de nieuwe uitbaters van jongerencafé Pièce Unique. De twee zijn al jaren vaste klanten en stonden er ook al regelmatig achter de toog. Ze zetten enerzijds het beproefde concept verder, maar ze zijn ook van plan om het dakterras van het café voortaan veel vaker te gebruiken. “Het terras is een mooie troef die we zeker in deze tijden moeten uitspelen.”
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"