Tommy Careel is aan zijn vijfde seizoen als T1 van Dosko Kanegem begonnen.
Volledig scherm
Tommy Careel is aan zijn vijfde seizoen als T1 van Dosko Kanegem begonnen. © VDB

Dosko Kanegem ziet seizoenstart door coronavirus in het honderd lopen: na Ardooie ook niet tegen Tielt?

Ook in het West-Vlaams provinciaal voetbal maakt het coronavirus slachtoffers. Bij tweedeprovincialer Dosko Kanegem, actief in de A-reeks, zitten ze met twee positieve gevallen, waardoor de ploeg momenteel op non-actief staat. Extra kopzorgen dus voor trainer Tommy Careel, die de match van vorig weekend tegen Ardooie afgelast zag en wellicht ook komende zaterdag niet met zijn team zal kunnen aantreden in de derby op VV Tielt.

 1. Krijgt mijn kind straf voor het niet dragen van een mondmasker? Hoe lost uw middelbare school het op de speelplaats op? Vijf directeurs in Roeselare, Tielt en Izegem beantwoorden vijf prangende vragen
  PREMIUM
  Roeselare, Izegem, Tielt

  Krijgt mijn kind straf voor het niet dragen van een mondmasker? Hoe lost uw middelbare school het op de speel­plaats op? Vijf directeurs in Roeselare, Tielt en Izegem beantwoor­den vijf prangende vragen

  Ze hebben er nog maar eens razend drukke dagen op zitten, de directeurs in het secundair onderwijs. “We willen absoluut de scholen openhouden”, beslisten onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) en co maandagnacht. Maar is dat praktisch wel haalbaar? Is voltijds onderwijs wel mogelijk in een school met duizend of meer leerlingen? Hoe los je dat op de speelplaats op, met de mondmaskerplicht? En wat gebeurt er in de refter? We laten vijf directeurs aan het woord: van MSKA Campus Tant en Scholengroep Sint-Michiel in Roeselare, Prizma Middenschool en gemeenschapsonderwijs Campus Bellevue in Izegem en ook scholengroep KSO Tielt-Ruiselede.
 1. Kelly neemt Charlie’s over samen met Kimberly: “Nagedacht tot ik er hoofdpijn van kreeg, maar toch besloten om mijn hart te volgen”
  PREMIUM
  Tielt/Pittem

  Kelly neemt Charlie’s over samen met Kimberly: “Nagedacht tot ik er hoofdpijn van kreeg, maar toch besloten om mijn hart te volgen”

  Kelly Havegeer (36) en Kimberly De Grande (30) worden de nieuwe gezichten van tearoom Charlie’s op de Markt van Tielt. Voor Kelly is de overname een nieuw begin, na wat een van de meest bewogen zomers van haar professionele leven was. “Spijt van mijn beslissingen heb ik niet. Ik heb veel geleerd en geloof dat alles met een reden is gebeurd.”