Dertien kinderen (eentje was verontschuldigd voor de prijsuitreiking) vielen in de prijzen op de Junior Journalist-wedstrijd van het Davidsfonds in Tielt. De hoofdprijs ging naar Imano Van Ooteghem (vijfde van links)
Volledig scherm
Dertien kinderen (eentje was verontschuldigd voor de prijsuitreiking) vielen in de prijzen op de Junior Journalist-wedstrijd van het Davidsfonds in Tielt. De hoofdprijs ging naar Imano Van Ooteghem (vijfde van links) © Sam Vanacker

Davidsfonds kiest de scherpste pennen

0 reacties

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Hotel-restaurant Shamrock neemt concurrent El Parador over en breidt de zaak zelfs uit: “De perfecte gelegenheid voor de kinderen om te tonen wat ze waard zijn”
  Tielt

  Ho­tel-restaurant Shamrock neemt concurrent El Parador over en breidt de zaak zelfs uit: “De perfecte gelegen­heid voor de kinderen om te tonen wat ze waard zijn”

  Jochen Heytens en Annelies Vlaemynck van hotel-restaurant Shamrock nemen vanaf 31 december de uitbating van El Parador op zich. Niet alleen blijven het hotel, restaurant en feestzaal bestaan, in de loop van 2022 komt er zelfs een zomerbar. Er stapt bovendien een volgende generatie mee in het verhaal. “Nicolas en Renée studeren straks af en willen zich engageren in de nieuwe zaak, die ‘El Parador by Shamrock’ zal heten.”