Hans Martens uit Nazareth, winnaar van Bake Off Vlaanderen 2017, zegde zijn voltijdse job op en begon in oktober 2018 een microbakkerij thuis. Hij is sindsdien halftijds aan de slag in het Sint-Andriesziekenhuis.
Volledig scherm
Hans Martens uit Nazareth, winnaar van Bake Off Vlaanderen 2017, zegde zijn voltijdse job op en begon in oktober 2018 een microbakkerij thuis. Hij is sindsdien halftijds aan de slag in het Sint-Andriesziekenhuis. © ASD

Cupcakemarathon met ‘Bake Off Vlaanderen’-winnaar Hans Martens in Sint-Andriesziekenhuis

Het Sint-Andriesziekenhuis organiseert in december verschillende acties voor De Warmste Week. De meeste opmerkelijke actie is het voorstel van personeelslid en voormalig ‘Bake Off Vlaanderen’-winnaar Hans Martens. Hij gaat zes uur cupcakes bakken in het restaurant van het ziekenhuis.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.