JCI Tielt organiseert een comedynight in de Europahal. We zien Rodney Vandemoortele, voorzitter Jan Meheus,en Kenny Martens van JCI Tielt, samen met schepen van evenementen Grietje Goossens.
Volledig scherm
JCI Tielt organiseert een comedynight in de Europahal. We zien Rodney Vandemoortele, voorzitter Jan Meheus,en Kenny Martens van JCI Tielt, samen met schepen van evenementen Grietje Goossens. © JCI

Comedy Night JCI wordt eerste evenement in Europahal sinds corona

TieltNa ruim een half jaar dienst te hebben gedaan als vaccinatiecentrum kan de Europahal straks eindelijk terug verenigingen en evenementen huisvesten. JCI Tielt mag op vrijdagavond 5 november de spits afbijten met een Comedy Night.

 1. Jimmy (45) draagt deelname aan Bake Off Vlaanderen op aan overleden zus: “Als ze er nog was geweest, dan was ze mijn allergrootste fan”
  Schuiferskapelle

  Jimmy (45) draagt deelname aan Bake Off Vlaanderen op aan overleden zus: “Als ze er nog was geweest, dan was ze mijn allergroot­ste fan”

  Vanaf woensdag 27 oktober geven tien bakkers opnieuw het beste van zichzelf in het vijfde seizoen van Bake Off Vlaanderen op Play4. Ook Jimmy Trioen uit Schuiferskapelle doet mee. Hij draagt zijn deelname op aan zijn jongere zus, die vorig jaar uit het leven stapte en net als Jimmy hield van bakken. “Nancy kijkt mee over mijn schouder”, vertelt Jimmy.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.