De brandweer van de zone Midwest snelde ter plaatse naar de Sint-Janstraat in Tielt.
Volledig scherm
De brandweer van de zone Midwest snelde ter plaatse naar de Sint-Janstraat in Tielt. © Hans Verbeke

Bestuurder rijdt verder met lekke band, die uiteindelijk vuur vat

TieltDe brandweer van Tielt is zaterdagnacht opgeroepen voor een woningbrand, die bij aankomst anders uitdraaide: een band van een auto had vuur gevat. Niemand raakte gewond.

 1. Niet langer aanschuiven aan recyclagepark dankzij camera
  Ardooie/Tielt

  Niet langer aanschui­ven aan recyclage­park dankzij camera

  Voortaan hoef je niet langer in de file te staan aan het recyclagepark in Ardooie en Tielt. Afvalintercommunale IVIO plaatste er namelijk een camera aan de ingang. Voortaan kun je dus op www.ivio.be een kijkje nemen naar live-beelden om te zien hoe druk het er op dat ogenblik is. De komende periode krijgen ook de recyclageparken van Dentergem, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Oostrozebeke en Ruiselede een camera aan de toegang.
 2. Curando plant nieuwe sporthal van 660 vierkante meter in Pensionaatstraat, gemeentebestuur draagt steentje van 2 miljoen euro bij
  Ruiselede

  Curando plant nieuwe sporthal van 660 vierkante meter in Pensio­naatstraat, gemeentebe­stuur draagt steentje van 2 miljoen euro bij

  Ruiselede zal een nieuwe sporthal krijgen in de Pensionaatstraat. Donderdag keurde de gemeenteraad een principieel engagement goed waarin staat dat de gemeente, verspreid over de komende twintig jaar twee miljoen euro zal bijdragen aan het project. De nieuwe sporthal zou 30 op 22 meter groot zijn en deel uitmaken van de toekomstplannen van de site van woonzorgcentrum Sint-Jozef.