De bestelwagen ging volledig in vlammen op.
Volledig scherm
De bestelwagen ging volledig in vlammen op. © LSI

Bestelwagen van Ruiseleedse schepen gaat in vlammen op: “Ze was oud, maar deed nog goed dienst”

Aarsele/RuiseledeDe bestelwagen van de Ruiseleedse schepen van Feestelijkheden Frans Debouck (73) is vrijdagnamiddag uitgebrand in Aarsele. Debouck was onderweg voor een vriendendienst en kon zijn bestelwagen nog net aan de kant zetten voor het in vlammen opging.

 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. Verkeershinder door aanleg nieuwe toevoerleiding naar watertoren
  Tielt

  Verkeers­hin­der door aanleg nieuwe toevoerlei­ding naar watertoren

  Vanaf maandag 9 augustus vervangt De Watergroep in de Schuiferskapelsesteenweg een toevoerleiding naar de watertoren. Dat zal heel wat verkeershinder met zich meebrengen. In het wegvak tussen het kruispunt met de Oude Kapellestraat en het kruispunt met de Kapellebeekwegel wordt één rijstrook afgesloten en wordt eenrichtingsverkeer ingesteld richting Schuiferskapelle-Dorp. Het eenrichtingsverkeer is niet van toepassing voor fietsers. Voor het verkeer vanuit Schuiferskapelle naar Tielt is een omleiding voorzien via Schuiferskapelle-Dorp en de B.A. Guilbertlaan naar de Wingensesteenweg.