Directeur Bjorn Moerman trok de loopschoenen aan en liep naar Kortrijk. Het leerkrachtenteam nam de fiets.
Volledig scherm
Directeur Bjorn Moerman trok de loopschoenen aan en liep naar Kortrijk. Het leerkrachtenteam nam de fiets. © Sam Vanacker

Belofte maakt schuld: directeur De Springplank loopt 23 kilometer naar Kortrijk voor het goede doel

Directeur Bjorn Moerman van basisschool De Springplank is woensdag van Tielt naar Kortrijk gelopen. Negen leerkrachten legden de afstand af met de fiets. “Ik had beloofd dat ik zou lopen als we met onze school meer dan duizend euro zouden kunnen inzamelen voor het goede doel. En belofte maakt schuld.”

0 reacties

  1. Oudste West-Vlaamse vrouw overleden op zucht van 110de verjaardag: “In plaats van een verjaardagsfeest regelen we nu een begrafenis”
    PREMIUM
    Ruiselede

    Oudste West-Vlaam­se vrouw overleden op zucht van 110de verjaardag: “In plaats van een verjaar­dags­feest regelen we nu een begrafenis”

    Op 6 december zou de oudste West-Vlaamse vrouw 110 jaar worden, maar die verjaardag heeft Alina Vandewalle niet gehaald. De Ruiseleedse overleed op 24 november in haar slaap. “Spijtig dat ze haar verjaardag niet gehaald heeft, maar mama is rustig heengegaan”, zegt dochter Lieve. “Het is voor ons ook een troost dat ze dit jaar nog haar eerste achter-achterkleinkind in de armen kon houden.”