De Balta Group haalt zes elektrische bedrijfswagens in huis
Volledig scherm
De Balta Group haalt zes elektrische bedrijfswagens in huis © Balta

Balta voegt zes elektrische auto’s toe aan wagenpark

Sint-Baafs-Vijve/TieltTapijtgroep Balta, met vestigingen in Sint-Baafs-Vijve en Tielt, heeft zes elektrische bedrijfswagens in huis gehaald. Met de investering wil Balta in het kader van de Europese Green Deal inzetten op duurzamere mobiliteit.

 1. Meer dan 200 bezwaren tegen verkaveling Oostmolen, maar De Crem niet onder indruk: “Dat wil zeggen dat 29.800 Aalternaren voor zijn”
  PREMIUM
  Aalter

  Meer dan 200 bezwaren tegen verkave­ling Oostmolen, maar De Crem niet onder indruk: “Dat wil zeggen dat 29.800 Aalterna­ren voor zijn”

  De actiegroep ‘Red Oostmolen’ heeft meer dan 200 bezwaren verzameld en ingediend, tegen de omstreden megaverkaveling die aan Oostmolen en Houtem moet komen. De buurt wil de open ruimte er behouden en ziet de 300 huizen liever niet komen. Burgemeester Pieter De Crem (CD&V) is niet onder de indruk van het protest, en zegt door te willen zetten met de plannen. Wat is de stand van zaken?
 2. LEGO creaties sieren Izegemse winkeletalages: themawandeling leidt je langs 100 mooie bouwwerken
  PREMIUM
  Izegem

  LEGO creaties sieren Izegemse winkeleta­la­ges: themawande­ling leidt je langs 100 mooie bouwwerken

  Vanaf zaterdag 6 maart kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van LEGO Masters op VTM, maar in Izegem kan je je nog de hele maand verwonderen over de maar liefst honderd unieke LEGO® bouwwerken. Die staan verspreid over winkeletalages in Izegem en zijn deelgemeentes. Het gaat om een initiatief van Unizo in samenwerking met LEGO Masters-kandidaat en stadsgenoot Giovanni Seynhaeve.
 1. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan

 2. Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektronica leeft
  Play
  Alloo

  Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektroni­ca leeft