Dj-feestje bouwen op de Vlooybergtoren.
Volledig scherm
PREMIUM
Dj-feestje bouwen op de Vlooybergtoren. © Kobe Verrees

Wout en Kobe spelen dj-set op de Vlooybergtoren: “Dansen in een zaal mag nog niet, maar kijkers kunnen gelukkig wel dansen in hun kot”

De Vlooybergtoren in Tielt-Winge, bekend van de tv-reeks ‘Callboys’, was dit weekend het decor voor een dj-set van DJ KØKØ en Dubl-u Bass. De opnames maakten ze vrijdag al en het eindresultaat staat vanaf zaterdagavond op de Facebookpagina van beide dj’s. Hoe dat eruitzag, zie je hieronder.

  1. De Watermanshoeve misloopt erkenning als kinderboerderij maar krijgt nu wel vergunning voor asiel : "Blij dat we toch nog iets goeds kunnen doen”
    PREMIUM
    Tielt-Winge

    De Watermans­hoe­ve misloopt erkenning als kinderboer­de­rij maar krijgt nu wel vergunning voor asiel : "Blij dat we toch nog iets goeds kunnen doen”

    Gino De Roover en Lieve Van Stuyvoort halen opgelucht adem. Ruim vijf jaar geleden begonnen ze met een kinderboerderij in de Watermanshoeve in de Statiestraat in Tielt-Winge. Enige tijd nadien moest iedere kinderboerderij een vergunning zien te behalen. Gino en Lieve kregen die helaas nooit. Eerder dit jaar viel dan ook definitief het doek hierover. Het koppel had zich al jarenlang ingezet voor afgestane en verwaarloosde dieren. Uiteindelijk vroegen ze een vergunning aan als dierenasiel en verkregen deze ook. Een erkend dierenasiel dus waar helaas geen honden en katten welkom zijn, zowat iedere andere diersoort wèl. “Dat we uiteindelijk geen erkenning als kinderboerderij kregen was voor ons wel een domper. Maar we halen opgelucht adem dat we ons voor de dieren met ons asiel ons toch kunnen blijven inzetten.”