Ook Campus Dommelhof in Tielt-Winge kampt nu met een uitbraak van het Covid-19 virus.
Volledig scherm
Ook Campus Dommelhof in Tielt-Winge kampt nu met een uitbraak van het Covid-19 virus. © Dirk Desmet

Woonzorgcentrum Dommelhof in lockdown na besmettingen bij bewoners en personeel

Tielt-WingeHet woonzorgcentrum Dommelhof in Tielt-Winge gaat in lockdown nadat er opnieuw een aantal bewoners besmet blijkt met Covid-19. Het gaat niet om de Engelse variant. Eerder testte al meer dan de helft van de in totaal 36 mensen in Huize Perkeveld positief. 

 1. Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familieleden: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”
  PREMIUM
  LEUVEN/TIENEN

  Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familiele­den: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”

  Alinda Van der Cruysen (47) krijgt geen nieuw assisenproces. In november vorig jaar werd ze in het Leuvense assisenhof veroordeeld tot vijftien jaar cel voor de dubbele moord op haar grootoom en -tante, 29 jaar geleden in Tienen. Van der Cruysen heeft haar betrokkenheid bij de gruwelmoord altijd ontkend. Na haar veroordeling stapte ze naar Cassatie met het oog op een nieuw proces, maar daar ving de Schotense nu bot.
 2. Na commotie in Grimbergen: In Aarschot en Diest komt 10% van de vaccinatielijst ook niet opdagen, hoe pakken zij het aan?
  PREMIUM
  Diest/Aarschot

  Na commotie in Grimbergen: In Aarschot en Diest komt 10% van de vaccinatie­lijst ook niet opdagen, hoe pakken zij het aan?

  In Grimbergen is commotie ontstaan omdat honderd mensen die zich op een interne reservelijst, samengesteld na een oproep op Facebook, hadden gezet afgelopen weekend al een eerste prikje kregen. Dat gebeurde omdat heel wat zorgverleners niet opdaagden. Hoe pakken ze zoiets aan in Aarschot en Diest? Daar komt zo’n 10% van de mensen immers ook niet opdagen.
 3. Keukens De Abdij viert 40ste verjaardag met nieuwe winkel en gloednieuw concept: “Ontdek de keukens alsof ze bij jou thuis staan”
  Keukens De Abdij

  Keukens De Abdij viert 40ste verjaardag met nieuwe winkel en gloednieuw concept: “Ontdek de keukens alsof ze bij jou thuis staan”

  Keukens De Abdij bestaat veertig jaar en dat viert het Belgische bedrijf met een gloednieuwe toonzaal in Tielt-Winge volgens een nieuw concept. De toonzaalmodellen worden niet langer naast elkaar gezet, maar uitgestald in een ruimte die ingericht is als een huis. Hiervoor riep het bedrijf de hulp in van interieurarchitecten. “Op die manier kan de klant zich perfect inbeelden hoe die keuken in zijn of haar interieur past.”
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen