Zaakvoerder en chef-kok Nico Tuytten is blij met zijn terugkeer naar het platteland.
Volledig scherm
PREMIUM
Zaakvoerder en chef-kok Nico Tuytten is blij met zijn terugkeer naar het platteland. © Bronckaerts

Voormalige uitbaters Julia & Elias maken met gastronomisch restaurant Nic’s nieuwe start in Tielt-Winge: “Ik had het een beetje gehad met Leuven”

Tielt-WingeNico Tuytten (44) en Liesbet Fortje (53) hebben de deuren van hun nieuw restaurant Nic’s in Tielt-Winge geopend. Zo schrijven de gewezen uitbaters van de Leuvense bistro Julia & Elias na 8 jaar een nieuw hoofdstuk aan hun culinaire avontuur. Verandering van spijs doet naar verluidt eten, want voor chef-kok Tuytten is de verhuis naar het platteland meer dan welgekomen. 

  1. Uitbaters paardenpension veroordeeld voor oplichting en dierenverwaarlozing: “Paarden kregen niet het krachtvoer dat beloofd werd”
    PREMIUM
    LUBBEEK

    Uitbaters paardenpen­si­on veroor­deeld voor oplichting en dierenver­waar­lo­zing: “Paarden kregen niet het krachtvoer dat beloofd werd”

    De twee uitbaters van paardenpension Herendaelhof in Lubbeek zijn schuldig bevonden aan dierenverwaarlozing en oplichting van enkele ruiters die hun paarden er gestald hadden. Van de belofte om de dieren te laten aansterken met speciaal krachtvoer kwam niets in huis. De beesten kregen een minderwaardige mengeling in de plek, waardoor de prestaties achterwege bleven.