Alle vijf bestuurders zagen hun rijbewijs ingetrokken voor de duur van 15 dagen.
Volledig scherm
Alle vijf bestuurders zagen hun rijbewijs ingetrokken voor de duur van 15 dagen. © rv

Vijf bestuurders spelen rijbewijs kwijt

Bekkevoort/Tielt-Winge/Glabbeek/Kortenaken/GeetbetsTijdens de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 december werden er door de politiezone Hageland, in samenwerking met de politieschool van Genk, op meerdere plaatsen in de politiezone verkeerscontroles uitgevoerd.

 1. Digitale meter met Johns gegevens wordt bij overburen geïnstalleerd: “Moet ik hun rekening nu ook betalen?”
  PREMIUM
  TREMELO

  Digitale meter met Johns gegevens wordt bij overburen geïnstal­leerd: “Moet ik hun rekening nu ook betalen?”

  John Lux uit de Lange Venstraat in Tremelo zit even met de handen in het haar. Hij bestelde een digitale elektriciteitsmeter bij Fluvius, maar terwijl hij thuis braaf zat te wachten op de technieker, werd de meter bij de overburen geïnstalleerd. Een technieker die het probleem achteraf moest komen oplossen, vergiste zich opnieuw van adres. “Zo moeilijk kan het toch allemaal niet zijn?”, klaagt John, die nog steeds naar zijn oude teller zit te staren.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.