De opwaardering van de site Roeselberg kapel O.L.V. ter Stokskens is begonnen.
Volledig scherm
De opwaardering van de site Roeselberg kapel O.L.V. ter Stokskens is begonnen. © Bollen

Site kapel Roeselberg krijgt opknapbeurt

Tielt-WingeMedewerkers van de technische dienst van de gemeente Tielt-Winge zullen de omgeving van de kapel aan de Roeselberg onder handen nemen.

 1. RESTOTIP. Heidi's Strijkhuisje # Met De Kleine Honger: Verse dagelijkse kost, aan een schappelijke prijs
  PREMIUM
  Tienen

  RESTOTIP. Heidi's Strijkhuis­je # Met De Kleine Honger: Verse dagelijkse kost, aan een schappelij­ke prijs

  In een doodgewone woning in de Meerstraat in Goetsenhoven bij Tienen kan je (bijna) iedere dag terecht voor afhaalgerechten. Dagelijkse kost tegen een schappelijke prijs. Balletjes in tomatensaus, lasagne, witloof in hespenrolletjes en kaassaus... noem maar op. Maar evenzeer staat er een vispannetje met puree of vegetarische gerechten op het menu. Via haar Facebookpagina kunnen geïnteresseerden suggesties voorstellen. Als er voldoende interesse hiervoor is, gaat Heidi op zoek naar dagverse ingrediënten en kruipt ze achter haar fornuis.
 2. Machinist gaat vrijuit in zaak dodelijk treinongeval waarbij Brent (20) gegrepen werd op openstaande overweg: “Verkeersleider had wél beter moeten weten”
  AARSCHOT/LEUVEN

  Machinist gaat vrijuit in zaak dodelijk treinonge­val waarbij Brent (20) gegrepen werd op openstaan­de overweg: “Verkeers­lei­der had wél beter moeten weten”

  In de zaak van het dodelijk treinongeval in Langdorp (Aarschot) is de verkeersleider veroordeeld tot zes maanden cel met uitstel en 4.000 euro boete. De machinist, die de wagen van Brent Van Eylen (20) en zijn vrienden, greep op de spooroverweg wordt niks ten laste gelegd. In totaal werd er voor 130.000 euro aan schadevergoedingen toegekend.