Een nieuwe fietssnelweg zal Leuven met Diest verbinden (illustratiebeeld).
Volledig scherm
Een nieuwe fietssnelweg zal Leuven met Diest verbinden (illustratiebeeld). © Provincie Oost-Vlaanderen

Nieuwe F9 zal waarschijnlijk ook door Tielt-Winge lopen

Sint-Joris-WingeSint-Joris Winge ligt op de wensroute voor de nieuwe F9, de fietsnelweg die Leuven met Diest zal verbinden. Dat betekent dat het project weer een stap verder is en dat de kans groot is dat ook fietsers uit Tielt-Winge ervan kunnen profiteren. Toch heeft de F9 nog een lange weg af te leggen.

 1. Caro Wittockx (24) opent op 1 april de deuren van café ‘Zettanee’: “Een rustige zaak waar ook het Aarschotse dialect een plaats krijgt”
  PREMIUM

  Caro Wittockx (24) opent op 1 april de deuren van café ‘Zettanee’: “Een rustige zaak waar ook het Aarschotse dialect een plaats krijgt”

  Op 1 april - nee, het is geen grap - opent Caro Wittockx (24) een nieuwe zaak in Aarschot: café ‘Zettanee’. Een rustig(er) café, waar iedereen welkom is. De plat Osschotse drankkaart telt maar liefst 17 soorten ‘ginnekes’ en ook ‘boeren tapas plankskes’ zullen niet ontbreken. “Ik hou van gezelligheid en mensen samen brengen”, vertelt de jonge onderneemster. Wij gingen alvast eens kijken.
  Aarschot
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.