Ecowerf voorziet heel Tielt-Winge van nieuwe afvalcontainers.
Volledig scherm
Ecowerf voorziet heel Tielt-Winge van nieuwe afvalcontainers. © Vertommen

Grijze afvalcontainers worden vanaf vandaag geleverd

Tielt-WingeDe komende dagen zullen alle gezinnen in Tielt-Winge hun grijze containers voor restafval krijgen. De bedeling van EcoWerf vindt plaats tussen 20 en 28 januari. In een beweging worden ook alle gft-containers met een chip uitgerust, zodat men van start kan gaan met het DifTar-systeem.

  1. Gitaarbouwer Hilko Nackaerts (48) werkte samen met James Brown en Simple Minds en maakt nu ook exclusieve sauzen: “Eigenlijk is alles begonnen aan de toog van café Allee”
    PREMIUM
    Leuven

    Gitaarbou­wer Hilko Nackaerts (48) werkte samen met James Brown en Simple Minds en maakt nu ook exclusieve sauzen: “Eigenlijk is alles begonnen aan de toog van café Allee”

    Hilko Nackaerts wist het al als kind: ik ga gitaren bouwen…Ondertussen is de man achter Hilko Guitars 48 jaar jong en de passie voor de gitaar is er nog steeds, al bracht de coronaperiode wel een nieuw hoofdstuk in het leven van de Leuvenaar. “Naast Hilko Guitars is er nu ook Hilko Cuisine. Eten boeide me altijd al maar pas nu doe ik er ook iets mee op professioneel gebied. Ik maak exclusieve sauzen en kruiden”, klinkt het.