Het gemeentehuis van Tielt Winge.
Volledig scherm
Het gemeentehuis van Tielt Winge. © Marc Baert

Gemeentehuis blijft gesloten op 15 en 16 augustus

Tielt-WingeOp 15 augustus vieren we Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart. Heel wat bedrijven en openbare instellingen sluiten dan de deuren. Ook op het gemeentehuis van Tielt-Winge kan je maandag uitzonderlijk niet langsgaan. Zij breien er wel nog een extra dagje vrijaf aan vast.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Gemeenteraadsleden niet welkom op personeelsfeest : “Schepenen zijn blijkbaar de elite”
  Tienen

  Gemeente­raads­le­den niet welkom op personeels­feest : “Schepenen zijn blijkbaar de elite”

  Afgelopen weekend was er het grote personeelsfeest van de stad Tienen. Hoewel, ietsje minder groot blijkbaar, want de gemeenteraadsleden kregen zelfs geen uitnodiging hiervoor in de bus. “Sinds wanneer is een schepen meer dan een gemeenteraadslid ? Horen wij als raadslid niet meer bij de stad ? Ongelooflijk. Waar gaat dit naartoe!?” reageert onafhankelijk gemeenteraadslid Daniël Vanluyten.