Ondertussen heeft de dochter van D.D. en A.T. een eigen kapperszaak wat verderop in de straat.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondertussen heeft de dochter van D.D. en A.T. een eigen kapperszaak wat verderop in de straat. © Bollen

Dochter van kapperskoppel dat stagiaire opsloot: “Papa is een lieve en warme man, maar mijn moeder is heel manipulerend”

De veroordeling tot vijftien maanden met uitstel voor D.D. en A.T., het kapperskoppel die vijf weken lang een stagiaire in hun kapsalon heeft opgesloten op zolder, blijft nazinderen in Tielt-Winge. Sommigen reageren geschrokken en vol ongeloof op de feiten, anderen zijn verbolgen en vinden dat het koppel een te lichte straf kreeg. Ook de moeder en dochter van D.D., die recent wat verderop in dezelfde straat een eigen een kapperszaak openden, reageren met dubbele gevoelens. “We hebben al zeven jaar geen contact meer, maar toch blijft hij hier altijd welkom.”

  1. Man zonder rijbewijs zet met een geleende wagen dorp op stelten en... blijkt ook nog eens onder invloed

    Man zonder rijbewijs zet met een geleende wagen dorp op stelten en... blijkt ook nog eens onder invloed

    Op de Testselsesteenweg in Langdorp bij Aarschot is woensdagochtend een bizar ongeval gebeurd. Rond 4.15 uur verloor de 40-jarige bestuurder uit Aarschot de controle over het stuur. De auto met aanhangwagen raasde door enkele tuintjes, ramde een elektriciteitspaal en kwam uiteindelijk vlak voor de gevel van een woning tot stilstand. De buurt zat hierdoor een hele tijd zonder stroom. De bestuurder, die geen geldig rijbewijs bleek te hebben, legde ook nog eens een positieve speekseltest voor drugs af. Hij werd lichtgewond overgebracht naar het Heilig Hart ziekenhuis in Leuven. Bij nader onderzoek bleek de man de wagen te hebben geleend. Ook onderzoekt de politie de inhoud van de wagen en aanhangwagen. Op deze laatste was een fiets en werkmateriaal geladen. De straat werd voor de nodige vaststellingen en werkzaamheden aan het elektriciteitsnet een tijdlang afgesloten. De bewoners hadden pas tegen 13 uur opnieuw stroom.