De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen
Volledig scherm
De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen © Bollen

Dieven breken binnen in tuinhuis

 1. ASSISEN. Dochter van slachtoffer getuigt over dodelijke steekpartij na burenruzie: "Het beeld dat mijn papa een vrouw zou aanvallen. Ik heb het daar nog altijd heel moeilijk mee”
  Leuven

  ASSISEN. Dochter van slachtof­fer getuigt over dodelijke steekpar­tij na burenruzie: "Het beeld dat mijn papa een vrouw zou aanvallen. Ik heb het daar nog altijd heel moeilijk mee”

  Wat is er in de Liefkensrode in het Vlaams-Brabantse Kortenaken op 30 juli 2016 precies gebeurd? De toen 70-jarige Roger Putseys stak zijn buurman neer met een koksmes uit de koffer van zijn Mercedes. Aan de basis van de vete lag een jarenlange twist over gerooide bomen op hun aangrenzende percelen. Putseys staat deze week in Leuven terecht voor doodslag op zijn buurman van 56, ex-para Luc Dams. Zijn weduwe, de wetsdokter en de vrouw van de beschuldigde komen vandaag getuigen.
 2. Auto knalt tegen container op parkeerstrook

  Auto knalt tegen container op parkeer­strook

  Op de Aarschotsesteenweg in Wilsele is maandagvoormiddag omstreeks 10 uur een 41-jarige bestuurster uit Tielt-Winge met haar wagen tegen een afvalcontainer langs de kant van de weg gereden. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de kerk in Wilsele. De bestuurster werd gewond aan de rug en in shock afgevoerd. De vrouw raakte om nog onbekende reden met haar rechtervoorwiel de container. Het is niet duidelijk hoe dat is kunnen gebeuren. Er raakte niemand anders betrokken bij het ongeval. De Ford Focus moest getakeld worden. Door het ongeluk was er even verkeershinder in de rijrichting Aarschot.
 1. ASSISEN LIVE. Wast zeventiger handen in onschuld? Verdediging pleit beruchte artikel 71 voor buur die ex-para neerstak op oprit: “De controle was volledig weg na jarenlange complete verzuurde relatie”
  KORTENAKEN

  ASSISEN LIVE. Wast zeventiger handen in onschuld? Verdedi­ging pleit beruchte artikel 71 voor buur die ex-para neerstak op oprit: “De controle was volledig weg na jarenlange complete verzuurde relatie”

  Wat is er in de Liefkensrode in het Vlaams-Brabantse Kortenaken op 30 juli 2016 precies gebeurd? De toen 70-jarige Roger Putseys stak zijn buurman neer met een koksmes uit de koffer van zijn Mercedes. Aan de basis van de vete lag een jarenlange twist over gerooide bomen op hun aangrenzende percelen. Putseys staat deze week in Leuven terecht voor doodslag op zijn buurman van 56, ex-para Luc Dams. Vandaag wordt er gepleit in Leuven.
 2. Stormloop op Gouden Kruispunt blijft uit, al slaan enkelen nog snel speelgoed in : “Even nog iets zoeken om dochter in vakantie van twee weken mee bezig te houden”
  PREMIUM
  Tielt-Winge

  Stormloop op Gouden Kruispunt blijft uit, al slaan enkelen nog snel speelgoed in : “Even nog iets zoeken om dochter in vakantie van twee weken mee bezig te houden”

  Voor heel wat winkels is het vandaag de laatste dag en gaan nadien de deuren toe voor minstens zes weken. In heel wat steden stonden aan bepaalde zaken lange wachtrijen. In Tielt-Winge was het voor een zaterdag niet speciaal druk, laat staan dat je kon spreken van een stormloop. Toch zijn er dus nog mensen die hun gezond verstand gebruiken. Waar het misschien ietsje drukker was voor deze periode van het jaar was de speelgoedafdeling van de Fun. Neen, niet enkel om de Sint al te helpen men zijn inkopen, maar ook om de kinderen, of zichzelf wat kunnen bezig te houden in de weken die komen gaan.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën
  Play

  Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën