Boeuf Stroganoff van Ierse Angus
Volledig scherm
PREMIUM
Boeuf Stroganoff van Ierse Angus © Gempemolen

De ‘afhaalbomma’ kookt voortaan in de Gempemolen

Nu het land nog niet in lockdown gaat, kunnen restaurants nog uitpakken met afhaalformules en sommigen zijn daar zeer spitsvondig in. Hans Meus, mede-eigenaar van Don Petrol en zaakvoerder van de Gempemolen in Tielt Winge, komt met een originele afhaalformule op de proppen. Onze foodjournalisten gingen op pad en gingen na wat de verschillende take-away mogelijkheden zijn in jouw buurt. 

  1. Nieuwe aanvraag omgevingsvergunning voor dierenasiel in Willebringen: “Maar we vrezen dat het voor buurtbewoners niets zal uitmaken. Tegen alle voorgaande toegevingen dienden ze bezwaar in”
    PREMIUM
    Boutersem/Tienen

    Nieuwe aanvraag omgevings­ver­gun­ning voor dieren­asiel in Willebrin­gen: “Maar we vrezen dat het voor buurtbewo­ners niets zal uitmaken. Tegen alle voorgaande toegevin­gen dienden ze bezwaar in”

    Begin maart deed het dierenasiel van Tienen een aanvraag voor een asiel in een voormalige hoeve in Willebringen. Daar zou men 25 honden en 90 katten kunnen opvangen. Helaas moet door foutje de aanvraag opnieuw ingediend worden. “Hierdoor gaan jammer genoeg de termijnen voor het openbaar onderzoek en een uiteindelijke beslissing over de vergunning weer opnieuw lopen. Maar de wijziging bleek nu eenmaal noodzakelijk”, zegt Sebastien Tonneus van de Vzw Dierenasiel Tienen.